Grafiktrubbel på Thinkpad X30 och Debian Lenny

Detta ska inte på något sätt ses som någon permanent eller rätt lösning på drivrutinsproblem i Debian för den här Laptopen, den är så gammal att jag är imponerad över att det till 90% fungerar ur lådan. De problem jag har är att det är slö grafik och grafikbuggar i Debian Lenny och jag har iaf (såhär långt) lyckats bli av med grafikbuggarna. Detta gjorde jag genom att skriva in följande i /etc/X11/xorg.conf

Section "Device"
Identifier "Intel Corporation 82830 CGC [Chipset Graphics Controller]"
Driver "i810"
BusID "PCI:0:2:0"
EndSection

Hur jag ska lösa problemen med mitt trådlösa nätverkskort har jag _ingen_ aning om. Ge tips!

Edit: Tyvärr fungerade inte denna lösning heller. Efter ett tag började buggarna dyka upp igen, vilket får mig att tro att oavsett vad jag än skriver in i xorg.conf så kommer jag att ha det här problemet. Blä.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>